Onze doelgroep:
Ondernemers en KMO's, liefst met een familiale structuur en exportgericht. Vaste partners waarmee permanent en nauw kan worden samengewerkt, waarmee meer dan zuiver zakelijke contacten kunnen worden opgebouwd.

Onze visie: Wij hebben ons van bij de oprichting (1983) toegespitst op het verlenen van professioneel juridisch advies aan bedrijven en ondernemers. Hierin bouwden we inmiddels een solide ervaring op. Wij hebben geleerd preventief en procedurevoorkomend te denken en te handelen. Wij weten wat commerciŽle belangen zijn. Wij kennen het nut van een goed genegotieerde minnelijke regeling en de vele nadelen van een lange gerechtelijke procedure. Wij staan voor een praktische aanpak met snel en concreet resultaat. Wij opteren voor een no nonsens profiel en weten het nut van strategische samenwerking met interne of externe specialisten uit andere materies te waarderen. Wij geloven in netwerking en synergie en onderhouden intense contacten met de nationale en internationale bedrijfswereld. Wij menen tot slot een competitieve honorering aan te kunnen bieden.

Onze contacten: Wij werken met vaste & ervaren correspondenten aan de belangrijkste Belgische Rechtbanken en onderhouden solide contacten met advocatenkantoren en gerechtelijke instanties in alle landen van de Europese Unie, de Golfstaten en IsraŽl. Wij onderhouden intense contacten met de belangrijkste werkgeversorganisaties en houden permanent de vinger aan de pols inzake economische ontwikkelingen.Meester J. Raets

Lic. in de Rechten K.U.Leuven
Lic. in het Notariaat K.U.Leuven
Master in Buitenlandse Handel EHSAL-Brussel

Voorzitter Jonge Economische Kamer Haspengouw Sint-Truiden '86-'87-'88 -'89-'90
Voorzitter Kamer voor Handel & Nijverheid Limburg-Jongeren '95-'96-'97
Lid van de Raad van Beheer KHNLimburg 1995-2004
Stichtend voorzitter Rotary Club Borgloon-Haspengouw 2002 - 2003